Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 22:21

خوراک زمستانی

خوراک زمستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فیله گوسفند(پخته شده).............................200 گرم

پیاز نگینی.................1 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه....................به مقدار لازم

فیله مکعبی مرغ(خرد شده)..................2 عدد، درشت

روغن.....................به مقدار لازم

پودر سیر...................به مقدار لازم

ذرت کنسرو شده....................1 پیمانه

چغندر یا لبو.................1 عدد متوسط

هویج پخته شده....................2 عدد متوسط(حبه‌ای خرد شده)

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمزاز هر کدام..................... 1 عدد کوچک

 

تزئین:

سیب‌زمینی پخته و رنده شده........................1 کیلوگرم

کره........................50 گرم

شیر.........................یک‌چهارم پیمانه

پنیر خامه‌ای.........................یک‌چهارم پیمانه

گرانول، فلفل سیاه و رزماری..........................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی..................2 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی کنسرو شده   .............................. به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه، پودر سیر و روغن مایع.......................به میزان لازم

روش‌تهیه

فیله گوسفند را با 1 عدد پیاز متوسط نگینی شده، کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپزید و هنگامی که پخته شد، آن را به صورت ریش‌ریش‌های درشت خرد کنید. تابه‌ای را روی گاز قرار داده و فیله‌ی مرغ را با مقداری روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر با حرارت بالا تفت دهید، هنگامی که رنگ فیله‌ها سفید شد، ذرت، چغندر، هویج و فلفل دلمه‌ای مکعبی خرد شده را به آن اضافه کرده و فیله‌ی پخته شده را اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و خوراک را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. برای پخته شدن این خوراک به آب احتیاجی نمی‌باشد و اگر در ظرف کاملاً چفت و حرارت زیر تابه ملایم باشد، طی 15 دقیقه خوراک بخار پز شده و رنگ زیبای سبزیجات حفظ می‌شود.

در این فاصله پس از این که سیب‌زمینی‌ها را رنده کردید، کره، شیر و پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید. کمی فلفل سیاه و در صورت تمایل پودر سیر چاشنی پوره‌ی سیب‌زمینی کنید، سپس پوره را به شکل آدم برفی شکل دهید. از گرانول فلفل سیاه به جای چشمان آدم برفی استفاده کرده و از برگ‌های رزماری به جای موها و نخودفرنگی را جایگزین دکمه‌های لباس کنید. پس از اینکه خوراک آماده شد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و با آدم برفی‌ها تزئین کنید.

برچسب ها: خوراکتزیین غذاخوراک زمستانیطرز تهیه خوراک زمستانی تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است