Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 12 تیر 1399 - 16:31

خوراک چیلی مکزیکی

خوراک چیلی مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 4 نفر 

روغن زیتون به میزان لازم

گوشت چرخکرده 350 گرم

نمک به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

پاپریکا به میزان لازم

مرزنگوش 50 گرم

سیر له کرده 2 تا 3 حبه

پودر زیره یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز قرمز خرد‌کرده 2 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد‌کرده 2 عدد

گوجه‌فرنگی خرد کرده 2 عدد

پورة گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

لوبیا قرمز یک‌دوم پیمانه

گشنیز 100 گرم

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

روغن، گوشت، نمک و فلفل قرمز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن‌گاه پاپریکا، مرزنگوش، سیر و زیره را افزوده و قدری تفت دهید.

حالا پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و حدودا 15 دقیقه آن را بپزید.

سپس لوبیا و گشنیز را بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را بیارائید.

برچسب ها: خوراکطرز تهیه خوراکآشپزباشیآشپزی مکزیکیغذای مکزیکیخوراک مکزیکیشور و شیرینخوراک چیلی مکزیکیخوراک چیلیدستور تهیه خوراک چیلی مکزیکیروش تهیه خوراک چیلی تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است