Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:11

خوراك گوشت با سس تن

خوراك گوشت با سس تن

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

فيله يا راسته يا مغز ران گوساله يك تكه............ 900 گرم

آب‌...............2 پيمانه

سير.................5 حبه

هويج.............1 عدد

پياز..............1 عدد

ميخك...............1 عدد

نمك و فلفل سياه تازه كوبيده.................به ميزان لازم

 

 مواد لازم براي سس تند:

مايونز.................300 گرم

آب ليموترش تازه..................حدوداً‌ يك‌چهارم پيمانه

تن ماهي در روغن زيتون.................150 گرم

فلفل سياه تازه كوبيده   .....................  نصف قاشق چايخوري

كاپاريس.............يك پيمانه‌ي سرخالي، ريز خرد شده

روش‌تهیه

به كمك چاقو سوراخ‌هايي داخل گوشت ايجاد كرده و داخل سوراخ‌ها سير بگذاريد.

سپس گوشت را به كمك نخ نسوز محكم بسته و بعد در روغن سرخ كنيد. به آن نمك و فلفل پاشيده با هويج و پياز، ميخك، آب، برگ بو و فلفل سياه بگذاريد تا كاملاً‌ بپزد. اين كار را در فر هم مي‌توانيد انجام دهيد. سپس بگذاريد سرد شود و يك ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از گذشت يك ساعت نخ را باز كرده و گوشت را به صورت ورقه‌هاي نازك برش دهيد. سپس در ظرف چيده و سس را روي آن ريخته و با حلقه‌هاي ليموترش، زيتون سياه و جعفري خرد شده تزيين كنيد. براي درست كردن سس تن تمام مواد آن را با وسيله غذاساز با هم مخلوط كنيد تا يك‌دست شود.

یادآوری

ميزان آب ليموترش بسته به ذائقه شماست.

برچسب ها: خوراکخوراک گوشتطرز تهیه خوراک گوشتخوراك گوشت با سس تن تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است