روشتهیه
به كمك چاقو سوراخهايي داخل گوشت ايجاد كرده و داخل سوراخها سير بگذاريد.
سپس گوشت را به كمك نخ نسوز محكم بسته و بعد در روغن سرخ كنيد. به آن نمك و فلفل پاشيده با هويج و پياز، ميخك، آب، برگ بو و فلفل سياه بگذاريد تا كاملاً بپزد. اين كار را در فر هم ميتوانيد انجام دهيد. سپس بگذاريد سرد شود و يك ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از گذشت يك ساعت نخ را باز كرده و گوشت را به صورت ورقههاي نازك برش دهيد. سپس در ظرف چيده و سس را روي آن ريخته و با حلقههاي ليموترش، زيتون سياه و جعفري خرد شده تزيين كنيد. براي درست كردن سس تن تمام مواد آن را با وسيله غذاساز با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.
یادآوری
ميزان آب ليموترش بسته به ذائقه شماست.