Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:55

قابلی پلو | طرز تهیه انواع پلو

قابلی پلو | طرز تهیه انواع پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه قابلی پلو

عدس نصف پیمانه

 

بلغور 2 پیمانه

 

برنج نیم كیلوگرم

 

رشته‌ی پلوئی 300 گرم

 

نمك و زعفران به میزان لازم

 

كره 100 گرم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

پیازداغ 4 تا 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه قابلی پلو:

عدس را بپزید و بلغور را بخیسانید. آن‌گاه برنج خیس‌كرده را همراه با آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و نیم‌پز كنید.

حالا رشته، بلغور، عدس و نمك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس در آبكش بریزید.

اینك در قابلمه‌ی مناسبی، قدری كره بریزید و روی اجاق آب كنید. حالا مخلوط برنج را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه دم كنید.

اكنون می‌توانید به دلخواه با گوشت چرخكرده و پیاز كوفته‌ریزه درست كنید و آن را سرخ نمائید.

هنگام كشیدن پلو، كوفته‌ریزه را با پیازداغ مخلوط كنید و لابه‌لای پلو بریزید و با زعفران تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی سنتیطرز تهیه پلوآشپزباشیغذای تبریزیآشپزی تبریزیقابلی پلو تعداد بازديد: 2636 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است