Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1397 - 11:56

ته چين سبزى پلوى لقمه‌اى

ته چين سبزى پلوى  لقمه‌اى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

برنج آبكش کرده  ٢ پيمانه

سبزى پلوئی یک پیمانه

ماست چكيده ٢ قاشق سوپخورى

زرده تخم مرغ ١ عدد

زعفران غليظ ١ قاشق چايخورى

روغن مايع ٢ قاشق سوپخورى

ماهى تيلاپيا  ١ عدد

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید.

آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود.

سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد.

حالا ماهى تيلاپيا  را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كرده‌اید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكه‌هاى يك اندازه درآورده و روى ته چين‌هاى آماده کرده قرار دهيد.

برچسب ها: ته چینآشپزباشیسرمه جلیلیانواع پلو و چلوته چین سبزی پلوسبزی پلو لقمه ایانواع ته چین های خوشمزهطرز تهیه ته چین سبزی پلوته چین فانتزی تعداد بازديد: 43 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است