Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:20

پلو قورمه سبزی | طرز تهیه پلو قورمه سبزی

پلو قورمه سبزی | طرز تهیه پلو قورمه سبزی

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه پلو قورمه سبزی:

گوشت مغزران یا ماهیچه‌ی بدون استخوان 600 گرم

 

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

لوبیا قرمز 75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سبزی قورمه‌‌ی‌ سرخكرده (تره، جعفری و شنبلیله) 300 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

لیموعمانی خیسانده 4 عدد

 

كره 100 گرم

 

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه پلو قورمه سبزی:

گوشت خردكرده را همراه با پیازداغ تفت دهید و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

آن‌گاه لوبیا قرمز و به میزان كافی آب اضافه كنید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا بپزد.

سپس سبزی قورمه‌ی سرخكرده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و بگذارید خوش كاملاً جا بیفتد.

حالا در قابلمه‌ی مناسبی 20 گرم از كره را آب كنید و قورمه‌سبزی و برنج آبكشیده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید.

باقیمانده‌ی كره را روی پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید.

اكنون پلو قورمه‌سبزی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و یا برای نذری دادن از آن استفاده كنید.

یادآوری: برنج را همراه آب و نمك بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی سنتیپلو قورمه سبزیغذای سنتیقرمه سبزیطرز تهیه پلو قورمه سبزی تعداد بازديد: 9273 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است