Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 09:23

رشته‌پلو با فیله مرغ

رشته‌پلو با فیله مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه رشته پلو با فیله مرغ:

 برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

لوبیای چشم بلبلی پخته 350 گرم

 

رشته پلوئی (خرد کرده ) 150 گرم

 

شوید خرد کرده 400 گرم

 

روغن یا کره 150 گرم

 

فیله مرغ 800 گرم

 

زعفران حلکرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

طرز تهیه رشته پلو با فیله مرغ:

برنج را بشوئید و همراه با آب و نمک، 2-3 ساعت بخیسانید. آن‌گاه برنج را در آب جوش بریزید و همینکه قدری نرم شد، لوبیا، رشته پلوئی و شوید را به آن بیفزائید و 1 دقیقه بپزید.

آن‌گاه رشته‌پلو را صاف کنید و اندکی آب ولرم رویش بدهید. سپس در قابلمه مناسبی، روغن بریزید و رشته‌پلو را بیفزائید. حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، رشته‌پلو را دم کنید. اکنون روی پلو روغن یا کره بریزید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید.

حالا رشته‌پلو را با فیله‌های سرخکرده مرغ و برنج زعفرانی، بیارائید.

روش آماده کردن فیله مرغ: فیله‌های مرغ را یکی دو ساعت در نمک و زعفران بخوابانید و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: آموزش انواع پلوپلوی سنتیپلوی ایرانیرشته‌پلو با فیله مرغرشته پلو تعداد بازديد: 403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است