Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 19:25

پلو ماهیچه مسینه

پلو ماهیچه مسینه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

ماهیچه گوسفندی 2 عدد

روغن به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده400 گرم

چوب دارچین2 عدد

هل 4 عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخوری

بهار نارنج  5 گرم

گلاب 2 قاشق سوپخوری

برگ بو 4 عدد

برنج آبکش‌کرده 2 پیمانه

آرد 500 گرم

مایه خمیر  2 گرم

بیکینگ پودر 3گرم

تخم مرغ 1عدد

زعفران به میزان لازم

آشپزباشی - حسن میرزایی

ماهیچه‌ها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه آنها را از آب خارج کرده  و همراه با روغن تفت دهید.

سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیمانده پیاز، ادویه‌جات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا ماهیچه پخته و آبش کم شود.

سپس آرد، مایه خمیر، بیکینگ‌پودر، آب و نمک را مخلوط کنید. تخم‌مرغ  و روغن را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

اینک برنج را در دیگ مسی تک نفره بریزید، یکی دو قاشق از آب گوشت را روی سطح برنج بدهید و ماهیچه را به گونه‌ای که ابتدای استخوان از لبه دیگچه بیرون بماند قرار دهید.

سپس یک‌ چانه از خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و روی در دیگچه را بپوشانید (مطابق شکل) و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای  175 درجه سانتیگراد قرار دهید.

سپس آن را خارج کرده و  روی خمیر را با زعفران و کنجد آغشته کنید و مجدداً در فر قرار دهید تا سطح خمیر برشته شود.

برچسب ها: آشپزباشیپلو ماهیچه مسینهپلو ماهیچهطرز تهیه پلو ماهیچهمواد لازم برای تهیه پلو ماهیچهحسن میرزایی تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است