Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:17

آلبالو پلو

آلبالو  پلو

shooroshirin6

0 1

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم تهیه آلبالو پلو:

 برنج 4 پیمانه

 

آلبالوی هسته گرفته 1 کیلوگرم

 

شکر 500 گرم

 

کره آبکرده 100 گرم

 

گوشت چرخکرده مرغ 400 گرم

 

پیاز رنده کرده و آبگرفته 1 عدد درشت

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته 80 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه آلبالو پلو:

برنج را در آب و نمک بخیسانید و در قابلمه دارای آب جوش، روی حرارت ملایم بپزید. همینکه برنج قدری نرم شد، آن را در آبکش بریزید. آن‌گاه آلبالو و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و پس از 5 دقیقه، آن را از روی اجاق بردارید.

سپس در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج آبکشیده و آلبالو را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در حدود یک دوم پیمانه از آب آلبالو را همراه با کره‌ آبکرده، روی آلبالو‌پلو بدهید.

اکنون آن را به مدت 30 دقیقه دم کنید. در این میان، گوشت چرخکرده، پیاز، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آن‌گاه از این مخلوط، کوفته قلقلی بسازید و در روغن تفت دهید و سرخ کنید. اینک آلبالو پلو و کوفته قلقلی‌ها را لابه‌لای هم در دیس مناسبی بکشید و با پلوی زعفرانی و خلال پسته بیارائید.  

 

برچسب ها: پلوی مخلوطپلوی سنتیپلوی ایرانیآلبالو پلوروش تهیه آلبالو پلو تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است