Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 21:26

پلو کاری

پلو کاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

فیلهمرغ  300 گرم

نمک و فلفل‌ به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

تخم گشنیز، کاری و زنجفیل به میزان لازم

زعفران دمکرده یک چهارم پیمانه

برنج 300 گرم (2 پیمانه )

آب پرتقال یک‌و نیم پیمانه

آب یک‌ونیم پیمانه

آب پیاز یک‌چهارم پیمانه

نخودفرنگی یک‌دوم پیمانه

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

فیله‌های مرغ را با نیمی از مخلوط ادویه‌ها و مقداری زعفران مزه‌دار کنید. آن‌گاه آن را تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس برنج را با آب پرتقال، آب و باقیمانده ادویه‌ها در قابلمه مناسبی به شکل کته آماده کنید.

حالا قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود، باقیمانده زعفران، آب پیاز، نخود فرنگی، آبلیمو، مرغ، عرق بهار نارنج و رب گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و به برنج بیفزائید و اجازه دهید تا آب آن کشیده شود.

اینک پلو را به مدت تقریبی30 دقیقه دم کنید.

برچسب ها: غذای مللانواع پلوآشپزباشیکیان رنجبرپلو کاریکاری پلوآموزش پخت کاری پلو تعداد بازديد: 1146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است