Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:43

پلوی نخودفرنگی

پلوی نخودفرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج .............450 گرم (3 پیمانه)

شوید خشک ...............1 پیمانه

نخودفرنگی پخته  ................ 250 گرم

کره یا روغن.............. 100-150 گرم

زعفران.............. به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش :

روش تهیه

برنج را بشوئید و با نمک بخیسانید. آن‌گاه آن را آبکشی کنید. حالا یک سوم از کره را در قابلمة مناسبی روی اجاق آب کنید. سپس شوید و نخود را با برنج مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. اینک پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی اجاق دم کنید. حالا کرة باقیمانده و زعفران را روی برنج بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید. این پلو را با مرغ یا گوشت می‌توانید میل کنید.

برچسب ها: پلوی نخودفرنگیطرز تهیه پلوی نخودفرنگیخواص نخود فرنگی تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است