Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:04

ادویه پلو | طرز تهیه ادویه پلو

ادویه پلو | طرز تهیه ادویه پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه ادویه پلو:

برنج یك كیلوگرم

 

مرغ پخته یك عدد (در حدود 1/5 كیلوگرم)

 

كره‌ی آب‌كرده 150 گرم

 

ادویه‌ی مخصوص پلو 4 تا 5 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده یك قاشق چایخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه ادویه پلو:

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید. آن‌گاه استخوان‌های مرغ را جدا سازید.

سپس قابلمه‌ی مناسبی انتخاب كنید. حالا قدری از كره را در آن آب كنید و مقداری برنج در قابلمه بریزید.

روی آن تكه‌های مرغ و ادویه بیفزائید و این كار را تكرار كنید تا مواد كاملاً در قابلمه جا بگیرد.

در این هنگام زعفران و مابقی كره را اضافه كنید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم دم بكشد؛ مدت زمان تقریبی دم كشیدن پلو 45 دقیقه می‌باشد.

اكنون پلو را در دیس بكشید و رویش را به دلخواه خود تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزباشیغذای تبریزیآشپزی تبریزیادویه پلوطرز تهیه ادویه پلو تعداد بازديد: 3213 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است