Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:50

رشته پلوی قیسی (ويژه آذربایجان)

رشته پلوی قیسی (ويژه آذربایجان)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه رشته پلوی قیسی:

برنج 2 پیمانه

 

رشته‌ی پلوئی خردكرده 100 گرم

 

كره 100 گرم

 

قیسی 100 گرم

 

برگه‌ی زردآلو 100 گرم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك، روغن و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن به میزان لازم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

خلال پسته به میزان لازم

 

فیله‌ی مرغ در صورت دلخواه 8 عدد

آشپزباشی- آرزو صفری

 طرز تهیه رشته پلوی قیسی:

برنج را بخیسانید. قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و تا نیمه آب بریزید. پس از جوش آمدن، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج كمی نرم شود.

در این هنگام رشته را اضافه نمائید و پس از چند جوش، آن را آبكش كنید. برگه‌ی زردآلو و قیسی را حدود نیم ساعت در آب گرم بخیسانید.

سپس در تابه‌ی مناسبی، كره را داغ كنید و قیسی و برگه را در آن تفت دهید. پیازداغ، شكر، زردچوبه، فلفل و زعفران را بریزید و دوباره كمی تفت دهید.

حالا در كف قابلمه قدری روغن بریزید. اكنون نیمی از برنج آبكش‌شده را در قابلمه بریزید. آن‌گاه نصف مخلوط قیسی را روی برنج بدهید.

سپس نیم دیگر برنج را روی مخلوط بریزید. اكنون باقیمانده مخلوط را روی برنج بدهید و آن را دم بگذارید.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با برگه‌های قیسی، كمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه، فیله‌ی مرغ سرخكرده تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوغذای آذربایجانآشپزباشیآشپزی آذربایجانرشته پلوی قیسی تعداد بازديد: 1986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است