Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مهر 1399 - 14:51

پلو بندری | طرز تهیه پلو بندری

پلو بندری | طرز تهیه پلو بندری

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه پلو بندری:

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

 

سیر له‌كرده  4 حبه

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد 

 

سبزی معطر 300 گرم 

 

(ترخون، گشنیز، شوید و پیازچه)

 

گوجه‌فرنگی 2 عدد

 

ماهی حلوا  500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق چایخوری

 

برنج 750 گرم

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

طرز تهیه پلو بندری:

4 قاشق از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید.

حالا فیله‌ی گوجه‌فرنگی‌ها را نیز اضافه كنید.

ماهی را خرد كنید و با نمك و فلفل و ادویه مخلوط كنید.

سپس آن را سرخ نمائید.

اكنون برنج را بپزید و آبكش كنید و با مخلوط فراهم كرده و ماهی لابه‌لای هم در قابلمه بریزید.

باقیمانده‌ی روغن و زعفران را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه، پلو را دم كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآموزش پلوانواع پلوآشپزی دریاییدستور پخت ماهیپلو بندریطرز تهیه پلو بندری تعداد بازديد: 1757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است