Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:48

ارزن پلو

ارزن پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ارزن.........................500 گرم

لوبیا چینی، عدس، ماش، نخود..........................از هر کدام یک‌دوم پیمانه، خیس شده

پیازداغ.............................یک قاشق سوپخوری

زردچوبه.........................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی........................2 عدد

سيب‌زميني.................................2 عدد

رب گوجه‌فرنگی...................2 قاشق سوپخوری

روغن، نمک، فلفل....................به‌میزان لازم

روش‌تهیه

ارزن را به آرامی در هاون و یا وسیله‌ی مشابه ديگر بسابید تا پوست آن کنده شود و در یک سینی پیش بزنید تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشیر در دو کاسه، چند بار بشویید تا سنگ و شن آن ته‌نشین شود و ته کاسه را دور بریزید. حبوبات خیس کرده را پخته و همراه با پیازداغ، زردچوبه، گوجه‌فرنگی پوست كنده‌ي رنده شده، سیب‌زمینی نگینی خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط كرده و با مقداری آب (3 تا 4 لیوان) مانند کته پخته و دم کنید.

 

نکته:

پیش کشیدن: حبوبات و یا برنج را در یک سینی با دو دست به هوا آرام آرام پرتاب می‌کنند تا پوست  آن که سبک‌تر است به جلوی سینی می‌رود و با فوت یا دست آن را از سینی خارج می‌کنند.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع پلوارزن پلوطرز تهیه ارزن پلو تعداد بازديد: 1270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است