Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:51

ته‌چین رشته‌پلو

ته‌چین رشته‌پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

 آب جوش  یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)
 روغن مایع یک‌دوم پیمانه
رشته پلویی۲۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه (600 گرم)
کره گیاهی ۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
زعفران حلکرده به میزان لازم
ماست پرچرب ۸۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
پودر هل ۱ قاشق چایخوری


مواد لازم میانی
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم  
نمک، فلفل و زرد‌چوبه    به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
کشمش خیس کرده  ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی :

روش تهیه

 آب را روی حرارت به جوش آورید. آن‌گاه ۱ قاشق روغن مایع اضافه کرده و رشته پلویی را بیفزائید. حالا به مدت ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا رشته نرم شود. سپس در صافی بریزید و کنار بگذارید. برنج را با ۶ پیمانه آب و ۵۰ گرم کره و نمک به‌صورت کته درآورید تا جایی که آب آن جمع شود. آن‌گاه در ظرفی دیگر زعفران، ماست، زرده تخم‌مرغ، نمک، فلفل و هل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. برنج و رشته پلویی را بیفزائید و مخلوط کنید تا برنج با کل مواد یکدست شود. سپس کف و دیوارة قالب یا تابة مورد نظر را با کره چرب کنید و نیمی از مواد ته‌چین را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا مواد میانی را اضافه کنید، ولی از کناره‌های ظرف ۱ سانتیمتر فاصله دهید. باقیماندة مواد ته‌چین را بیفزائید و کاملا سطح روی آن را صاف کنید. اکنون ته‌چین را در فر گرم کرده با دمای۱۸۰درجة سانتیگراد به مدت ۱‌ساعت بپزید تا کاملا برشته شود.

روش تهیه مواد میانی
پیاز را در روغن تفت دهید. آنگاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس کشمش را افزوده و کنار بگذارید.

یادآوری

حتما برای طبخ مواد میانی از روغن کم استفاده کنید یا بعد از پخت در صافی بریزید تا کاملا روغن اضافه آن خارج شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیرشته پلوته چینغذاهای سنتیآشپزی ایرانیته چین رشته پلوطرز تهیه ته چین رشته پلو تعداد بازديد: 985 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است