Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 00:19

بریانی پلوی حیدر آبادی

بریانی پلوی حیدر آبادی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

مخلوط کره و روغن به میزان لازم

سینۀ مرغ خرد کرده 400 گرم

سیر له کرده 2 حبه

پودر زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

پودر هل یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری

پودر زیرۀ سبز یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سبز تند یک عدد

فیلۀ گوجه فرنگی ریز خرد کرده 3عدد

نمک به میزان لازم

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

خامۀ صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 گشنیز خرد کرده 50 گرم

برنج 3 پیمانه

 

آشپزباشی - معصومه فلاحی

پیاز را با مخلوط کره و روغن تفت داده تا سبک شود.

آن گاه سینۀ مرغ،سیر و زنجفیل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس ادویه ها را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.

حالا فلفل،گوجه و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد تفت بخورد و آب گوجه جمع شود.

در آخر خلال بادام، خامه و گشنیز را بیفزائید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا یکدست با مواد ترکیب شود.

اینک مواد را از روی حرارت بردارید و برنج را بصورت چلو آبکش کرده و به مدت 35 دقیقه دم بگذارید.

اکنون پلو را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.

یادآوری

* می توانید بعد از اینکه پلو را آبکش کردید مواد را لابه لای پلو بریزید و آن را دم بگذارید.

* این پلو یکی از غذاهای سنتی هند است.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیدستور تهیه پلوشور و شیرینبریانی پلوی حیدر آبادیبریانی پلویدستور تهیه بریانی پلویروش تهیه بریانی پلوی حیدر آبادی تعداد بازديد: 63 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است