Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:56

ته‌چین گوشت و سبزیجات

ته‌چین گوشت و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت بی‌استخوان............................500 گرم، قيمه شده

پیاز درشت.....................يك عدد، نگيني خرد شده

روغن مایع........................يك قاشق سوپخوری

آب جهت پخت گوشت...................2 پيمانه

نمک و فلفل و زردچوبه........................به مقدار لازم

کره.....................صد گرم

هویج........................يك پيمانه، نگینی خردشده

نخودفرنگی.......................150 گرم

برنج.................3 پیمانه

آب ....................جهت پخت برنج

 به ازای هر پیمانه برنج...................... يك و نيم پیمانه

عصاره مرغ یا گوشت..........................2 عدد

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز و روغن تفت داده و نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. آب را اضافه كرده بگذارید تا گوشت بپزد. کره را در قابلمه‌ي مناسبي جهت پخت برنج آب کرده، هویج و نخودفرنگی را در آن کمی تفت دهید. برنج شسته شده و نمك و فلفل را اضافه کرده، تفت دهید. آب و عصاره‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جايي كه آب آن كشيده شود ولي آن را دم نكنيد. گوشت پخته را کف قالب گرد ساده و دیواره بلند و یا ماهی‌تابه تفلون چرب شده بچینید و برنج آماده را داخل آن بريزيد، کاملاً فشار دهید و آب گوشت را روی برنج بدهيد. روی برنج را با کاغذ روغنی خیس کرده بپوشانید و چند حفره روی آن ایجاد کنید. و در فر گرم شده با 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتی‌گراد روي پنجره‌ي وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهيد. سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید.

برچسب ها: طرز تهیه ته چینته چینته‌چین گوشت و سبزیجات تعداد بازديد: 324 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است