Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:59

جگر پلو

جگر پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي4 تا 6 نفر:

كشمش پلويي...............2 قاشق سوپخوري

روغن................4 تا 6 قاشق سوپخوري

پياز متوسط..................يك عدد، ساطوري

خلال بادام............... 3 قاشق سوپخوري

دارچين....................1 قاشق چايخوري

ادويه پلويي................1 تا 2 قاشق چايخوري

برنج..................350 گرم، خيسانده و‌آب گرفته

آب مرغ...................750 ميلي‌ليتر(3 پيمانه)

جگر مرغ.................250 گرم، ‌خرد كرده

نمك و فلفل...................به ميزان لازم

جعفري ساطوري................3 قاشق سوپخوري

شويد ساطوري..............3 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

كشمش را 15 دقيقه در آب گرم خيس کرده و آبكش كنيد. 3 قاشق سوپخوري از روغن را داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط 5 تا 6 دقيقه تفت دهيد تا بلوري شود. بادام را اضافه كرده و يك تا دو دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود، سپس كشمش، ادويه‌ها و برنج را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. آب مرغ را افزوده و آن را روي شعله زياد به جوش آوريد، تا آب مرغ آرام‌آرام جذب شود (مانند كته). هنگامي كه  آب مرغ تبخير شد، شعله را كم كرده و در آن را ببنديد، تا به مدت 30 دقيقه دم بكشد. باقيمانده‌ي روغن را در يك تابه داغ كرده و جگر را در آن سرخ كنيد تا آب آن كاملاً كشيده شده و سرخ شود. به آن نمك و فلفل زده و از روي شعله برداريد. پس از اين كه برنج آماده شد، روی آن روغن داده و با كفگير کمی مخلوط کرده، سپس جگر و سبزيجات را با آن مخلوط نموده و در ظرف بكشيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوادویهغذای سنتیطرز تهیهغذای ایرانیدارچینکشمشجگر پلوطرز تهیه جگر پلو تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است