Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:24

قیمه پلو | طرز تهیه قیمه پلو

قیمه پلو | طرز تهیه قیمه پلو

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو:

برنج 500 گرم

 

لپه 150 گرم

 

روغن 150 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت

 

مغز ران گوسفندی قیمه‌ای خرد كرده 300 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

جهت تهیه قیمه پلو:

برنج و لپه را در ظرف‌های جداگانه بخیسانید. نیمی از روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید.

آن‌گاه گوشت را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.

سپس نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر، تفت دهید. حالا به میزان كافی آب اضافه كنید و بگذارید گوشت بپزد.

اكنون لپه را بپزید و درون گوشت بریزید و صبر كنید تا آب خورش كاملاً كشیده شود. اینك برنج را در آب جوش بریزید و همینكه نرم شد، آن را صاف كنید.

2 قاشق از روغن را در قابلمه بریزید و برنج و قیمه را لابه‌لای هم در قابلمه قرار دهید. آن‌گاه زعفران و باقیمانده‌ی روغن را روی قیمه پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی سنتیآشپزی رمضانقیمه پلوقیمه لاپلو تعداد بازديد: 1938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است