Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:18

سماق پلو

سماق پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج 500 گرم

گوشت چرخکرده  400 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

سماق 150 گرم

کره یا روغن  به میزان لازم

زعفران دمکرده  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو نوروزی

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید و از آن کوفته‌هایی به اندازه گردو درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

حالا چلو را با سماق مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی که قدری روغن ریخته‌اید دم کنید.

سپس نیمی از چلو را با زعفران مخلوط کنید. حالا در ظرفی مناسب مخلوط برنج زعفرانی را بریزید و رویش برنج سماقی را قدری بفشارید و در ظرف پذیرائی برگردانید و با کوفته‌ها و پیاز آن را بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوغذای سنتیآشپزباشیسماق پلوغذای ایرانیانواع پلو و چلوغذای شب عیدغذای نوروزیآرزو نوروزی تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است