Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 12:24

چرتمه پلو

چرتمه پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

جگر گوسفندی ۴۰۰ گرم

دنبه ۱۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱عدد

سیر ۵ حبه

ماست ۱ پیمانه

فلفل کبابی ۴ عدد

قارچ ۵ عدد

برنج ۲ پیمانه

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

ابتدا جگر گوسفندی را بشورید و خرد کنید.

دنبه را نیز به صورت خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

زعفران را نیز بسابید و با مقداری یخ دم گذاشته تا خوش رنگ شود.

پیاز داغ درست کنید.

تفت دادم دنبه‌ها با پیاز داغ

ر ادامه جگر و دنبه خرد شده را به پیاز اضافه کنید کاملا سرخ شود.

فلفل‌های کبابی به همراه قارچ‌های اسلایس شده به جگر اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک بزنید.

بعد از گذشت ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب دستی خوب بزنید تا له شود.

 

آماده سازی سس ماست

سیر پوره شده را با ماست مخلوط کنید.

در ادامه مخلوط ماست و سیر را به جگر اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود.

سپس آبکش کنید و کف برنج کمی روغن و زعفران بریزید و پلو را دم بگذارید.

زمانی که برنج زعفرانی دم کشیده با جگر سرو کنید.

برچسب ها: غذای سنتیزعفران تعداد بازديد: 130 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است