Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:46

ته‌چین کاهو

ته‌چین کاهو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

نمک به میزان لازم

کاهو رسمی  6-8 برگ تازه

برنج آبکش کرده 500 گرم

پودر هل یک‌سوم قاشق چایخوری

دارچین  یک‌سوم  قاشق چایخوری

پودر گشنیز یک‌چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل یک‌سوم  قاشق چایخوری

روغن مایع  به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

در قابلمه مناسبی قدری آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید. آن‌گاه قدری نمک بیفزائید و برگهای کاهو را در آن قرار دهید تا نرم شود. 

سپس برنج آبکش کرده را داخل ظرفی ریخته و پودر هل، دارچین، گشنیز و زنجفیل را به برنج اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید طوری که برنج له یا شکسته نشود.

حالا در ظرف مورد نظر کمی روغن و زعفران ریخته و کاهو‌ها را در ته ظرف قرار دهید.

اینک برنج را داخل ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را بفشارید تا منسجم شود و به مدت 30 دقیقه در فر گرم با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبرته چین کاهوطرز تهیه ته چین کاهوآموزش تهیه انواع ته چینمواد لازم برای تهیه ته چین کاهو تعداد بازديد: 1325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است