Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 3 خرداد 1398 - 23:20

سوتی‌ پلو (اردبیل)

سوتی‌ پلو (اردبیل)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر 

شیر 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

آب یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

روغن حیوانی یا کره 100 گرم

برنج یک‌ونیم پیمانه (225 گرم)

گلاب یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

عرق هل1 قاشق چایخوری

زعفران 1 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره 25 گرم

خرما (پوست گرفته بدون هسته) 100 گرم

کشمش 100 گرم

زیره به میزان لازم

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - نجمه درویش

شیر را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آن‌گاه کره و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم برنج را بپزید.

سپس گلاب، عرق هل و زعفران را اضافه نمایید و شیرپلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه دم کنید.

حالا کره (25 گرم)، خرما و کشمش را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه زیره و دارچین را اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اکنون شیرپلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما و کشمش بیارائید.

یادآوری

* می‌توانید این پلو را با ماهی دودی و یا فیله مرغ نیز میل کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید شیر‌پلو را با خلال بادام و خلال پسته بیارائید.

* این پلو دارای ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزه‌ای می‌باشد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآموزش پلوآشپزباشیشور و شیرینسوتی‌ پلوشیر‌پلوشیر‌ پلودستور تهیه شیر‌پلوروش تهیه سوتی پلو تعداد بازديد: 61 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است