Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:05

رشته پلو با مرغ (تهران) | طرز تهیه رشته پلو با مرغ

رشته پلو با مرغ (تهران) | طرز تهیه رشته پلو با مرغ

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه رشته پلو با مرغ:

برنج مرغوب ایرانی 450 گرم (3 پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

عدس 190 گرم

 

رشته‌ی پلوئی 150 گرم

 

روغن جامد 150 گرم

 

كشمش 85 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

گردوی خرد كرده 90 گرم

 

ران مرغ 8 عدد

 

زعفران حلكرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه رشته پلو با مرغ: 

برنج را بشوئید، بخیسانید و در آب جوش و نمك بریزید تا قدری نرم شود. بعد آن را صاف كنید. عدس را نیز بپزید و در صافی بریزید.

آن‌گاه به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. رشته‌ها‌ی پلوئی را دونیم كنید و به آب‌جوش بیفزائید تا اندكی نرم شود.

سپس آن را نیز در صافی بریزید. حالا دو قاشق سوپخوری از روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. كشمش را بیفزائید و تفت دهید.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع پلو

اكنون دارچین و گردو را هم افزوده و قدری تفت دهید. اینك مخلوط كشمش و گردو را با عدس، رشته و نیمی از برنج مخلوط كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه قالب نسوز و زیبائی را بردارید و داخلش را با فویل بپوشانید. سپس نیمی از باقیمانده‌ی برنج را با زعفران مخلوط كنید و كف قالب بریزید.

نیمی از مخلوط رشته پلو و كشمش را رویش بدهید و این بار باقیمانده‌ی برنج ساده را روی رشته‌پلو بریزید و صاف كنید.

اكنون باقیمانده‌ی رشته‌پلو را نیز بیفزائید و آن را خوب بفشارید. روی قالب را با فویل بپوشانید. رشته پلو را 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و دم كنید.

اكنون رشته پلو را در دیس مناسبی برگردانید و با ران مرغ برشته بیارائید. برای برشته كردن ران مرغ، آنها را با نمك و زعفران مزه‌دار كنید.

آن‌گاه ظرف نسوزی را چرب كنید و ران‌های مرغ را در آن بچینید. رویش را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت تقریبی یك‌ ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

سپس كاغذ آلومینیومی را بردارید و 15 دقیقه‌ی دیگر ران‌های مرغ را بپزید تا رویشان برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآموزش پلوانواع پلوآشپزی در فررشته پلورشته پلو با مرغ تعداد بازديد: 1358 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است