Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:27

مانی پلو دامغان

مانی پلو دامغان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج باسماتی 450 گرم (3 پیمانه)

لپه 1 پیمانه

رشته پلوئی 200 گرم

روغن یا کره به میزان لازم

کشمش پلوئی 200 گرم

زرشک یک دوم پیمانه

پیاز داغ یک دوم پیمانه

گوشت گوسفندی 300 گرم

زعفران به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.

پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.

سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید. حالا پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.

حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پخته‌اید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.

اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.

گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود. در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیانواع پلو و چلومانی پلو دامغانروش تهیه مانی پلوپلو دامغانیغذای محلی ایرانیمواد لازم برای تهیه مانی پلو تعداد بازديد: 2835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است