Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 06:01

پلوی محلی با قیسی

پلوی محلی با قیسی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه پلوی محلی با قیسی:

برنج 3 پیمانه

 

سویای دانه ریز 1 پیمانه

 

پیاز خردكرده  2 عدد

 

مخلوط كره و روغن مایع به مقدار لازم

 

نمك، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

 

ادویه پلوئی 1 قاشق چایخوری

 

مغز كرفس خلالی‌ خردكرده 4 ساقه

 

هویج خلالی خردكرده 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 1 عدد

 

گشنیز تازه و خردكرده  500 گرم

 

خلال بادام بو داده  2 قاشق سوپخوری

 

قیسی  6 عدد

 

زعفران حل‌كرده  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه پلوی محلی با قیسی:

ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل‌های پیش گفته آبكش كنید. سویا را خیس كنید. و همراه با پیاز، كره و مقداری روغن تفت دهید آن‌گاه نمك، زردچوبه، دارچین و ادویه پلوئی را بیفزائید و كنار بگذارید. سپس كرفس، هویج و فلفل دلمه‌ای را در روغن تفت دهید تا نرم و سبك شوند و آن را با مواد قبلی مخلوط كنید.

حالا كمی روغن در قابلمه بریزید برنج، مخلوط سویا و گشنیز را به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید و آن را روی اجاق با حرارت متوسط دم كنید. اكنون پلو را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال بادام، قیسی و زعفران تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیپلوی محلیروش تهیه پلوی محلیپلوی محلی با قیسیپلو با قیسیآشپزی پلو با قیسی تعداد بازديد: 1086 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است