Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:15

رشته پلو با لوبیا چشم‌بلبلی

رشته پلو با لوبیا چشم‌بلبلی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی:

برنج مرغوب ایرانی 300 گرم

 

لوبیا چشم بلبلی 50 گرم

 

عدس 50 گرم

 

لپه 50 گرم

 

رشته پلوئی خردكرده 150 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

كره گیاهی 50 گرم

آشپزباشی – معصومه عیوضی

طرز تهیه رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی: 

برنج، لوبیا، عدس و لپه را در كاسه‌های جداگانه بخیسانید. آن‌گاه آبشان را دور بریزید و حبوبات را بپزید. حال برنج را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد رشته را بیفزائید.

 پس از 30 ثانیه، برنج و رشته را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم، روی آن بدهید. سپس حبوبات پخته، دارچین، زردچوبه، نمك، فلفل، زعفران و پیازداغ را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید.

اینك قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و 2 قاشق از كره را در آن آب كنید. حالا رشته پلو و حبوبات را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آن‌گاه باقیمانده كره را آب كنید و روی رشته‌ پلو بریزید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: حبوبات را یك‌جا و با هم نپزید زیرا زمان پخت آنها با هم متفاوت است.

 

برچسب ها: آشپزی با لوبیارشته پلوآشپزباشیمعصومه عیوضیرشته پلو با لوبیاآموزش رشته پلوطرز تهیه رشته پلوانواع رشته پلومواد اولیه رشته پلودستور رشته پلو تعداد بازديد: 4339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است