Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:01

قنبرپلو

قنبرپلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده  ١٥٠ گرم

پياز رنده کرده ١ عدد متوسط

نمك و فلفل  به  میزان لازم

آرد نخودچى ١ قاشق سوپخوری

روغن مايع   به میزان لازم

پياز نگينى خرد کرده  ١ عدد متوسط

مغزگردو خرد کرده  ٢ قاشق سوپخوری

كشمش  ٢ قاشق سوپخوری

رب انار و شيره خرما١ قاشق سوپخوری

برنج  ١ پيمانه

كره   ٥٠ گرم

زعفران  ١ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت، پياز، نمك، فلفل و آرد نخودچى را مخلوط كرده و ورز دهید.

آن‌گاه به شکل کوفته قل‌قلی درآورید و در روغن سرخ كنيد.

حالا در تابه مناسبی پیاز، گردو و‌ کشمش را کمی تفت دهید. رب انار و شیره خرما را نیز بیفزائید و حرارت را خاموش کنید.

اینک در قابلمه مناسبی برنج را با گوشت قل قلی و مایه گردو مخلوط کنید و کره و زعفران را روی آن بریزید و پلو را دم بگذارید.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با گوشت قل قلی و سبزیجات دلخواه بیارائید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیسرمه جلیلیغذای اصیل ایرانیانواع پلو و چلوقنبر پلوطرز تهیه قنبرپلو شیرازیغذاهای شیرازی تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است