Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:20

پلوی آلو و اسفناج | طرز تهیه پلو

پلوی آلو و اسفناج | طرز تهیه پلو

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

پلوی آلو و اسفناج | طرز تهیه پلو

 برنج  4 پیمانه (600 گرم)

اسفناج 5/1 كیلوگرم

پیاز داغ  4 قاشق سوپخوری

آلو زرد طلایی 200 گرم

شكر 2 قاشق سوپخوری

گوشت ماهیچه 750 گرم

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

پیاز 1 عدد

روغن یا كره  150 گرم

 

طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل گذشته آبكش كنید اسفناج را پس از تمیز كردن خردكرده و با 20 گرم كره تفت دهید پیاز را سرخ كنید و روغن آن را جدا سازید در ظرف مناسبی آلو را با 2 قاشق سوپخوری شكر و 1 پیمانه آب با حرارت ملایم بپزید. گوشت را همراه با زردچوبه و پیاز آبپز كنید تا تقریبا بدون آب شود اكنون قابلمه مناسبی را انتخاب كنید. مقداری روغن در آن بریزید. یك كفگیر برنج در آن ریخته رویش را با مقداری اسفناج، آلو، پیاز داغ و گوشت پر كنید.

 مجدداً این كار را تكرار كنید. سپس كره یا روغن و زعفران حل شده را روی سطح بدهید و پلو را دم كنید. مدت پخت آن 30 دقیقه می‌باشد. در دیس زیبایی كشیده رویش را با برنج زعفرانی تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: طرز تهیه پلوطرز تهیه پلو آلوپلوی آلو و اسفناجطرز تهیه پلو اسفناج تعداد بازديد: 4663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است