Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:22

باقلا‌پلو با کوکوی سبزی

باقلا‌پلو با کوکوی سبزی

shooroshirin6

0 1

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه باقلا پلو با کوکوی سبزی:

 برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

روغن یا کره به میزان لازم

 

باقلا سبز پخته 800 گرم

 

شوید خرد کرده 500 گرم

 

زعفران حلکرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه باقلا پلو با کوکوی سبزی: 

برنج را در آب دارای نمک بخیسانید و در آب جوش بپزید تا دانه‌های برنج نرم شود. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه بریزید و برنج آبکشیده را همراه با باقلا و شوید، لا‌به‌لای هم در قابلمه قرار دهید.

سپس باقلا پلو را به مدت تقریبی 45 دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. اکنون روی باقلا پلو اندکی روغن یا کره بدهید و آن را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

در صورت دلخواه باقلا پلو را با کوکوی سبزی میل کنید.

 

برچسب ها: باقالی پلوآموزش پلوطرز تهیه باقلا پلوباقلا‌پلو با کوکوی سبزیپلوی سنتیپلوی ایرانی تعداد بازديد: 5045 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است