Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 13:52

دلمه قالبی بادمجان | انواع دلمه

دلمه قالبی بادمجان | انواع دلمه

shooroshirin3

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان قلمی 6 عدد

 

كره 30 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سینه ‌مرغ چرخكرده 350 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

زرشك 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پوره گوجه‌فرنگی  1 پیمانه

 

پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم

 

ماست چكیده 1 پیمانه (250 گرم)

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

زرشك برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید. برش‌های بسیار نازكی از آن ببرید و در آب نمك بخوابانید. – این كار باعث می‌شود كه ورقه‌های بادمجان نرم و انعطاف‌پذیر شود - آن‌گاه بادمجان‌ها را خشك كنید و كنار بگذارید. حال كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ، جعفری و ریحان را اضافه كنید و قدری تفت دهید تا مرغ بپزد.

اكنون گردو، زرشك، رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو و پوره گوجه‌فرنگی را هم به مواد بیفزائید، در تابه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه مواد را بپزید. اینك قالب‌های مافین را چرب كنید و بادمجان‌ها را در آن بچینید. به گونه‌ای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند و اضافی‌هایش در اطراف قالب بماند. آن‌گاه حفره ایجاد‌شده را با مخلوط فراهم‌كرده پر كنید و رویش پنیر بریزید.

اضافی بادمجان‌ها را روی مواد برگردانید تا كاملاً مایه میانی را بپوشاند. حال قالب را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، دلمه را بپزید. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و با ماست چكیده، پودر پسته و زرشك بیارائید.

 

برچسب ها: دلمه بادمجاندلمه قالبیدلمه قالبی بادمجاندلمه با بادمجانروش تهیه دلمه بادمجانآموزش دلمه بادمجانمواد لازم دلمه قالبی تعداد بازديد: 1062 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است