Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:50

كـوفــته با گوشت شتر

كـوفــته با گوشت شتر

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گوشت شتر (بدون استخوان)  500 گرم

 

نعنای خشك 1 قاشق چایخوری

 

آرد نخودچی 2-3 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

ترخون خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

زیره‌ آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی:

 

پوره‌ گوجه‌فرنگی 500 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1عدد

 

پیاز سرخكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

گوشت را سه بار چرخ كنید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. نعنا، آرد نخودچی، تخم‌مرغ، ترخون، پیاز، زیره، تخم گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و خوب ورز دهید تا مخلوط شود و چسبندگی لازم را پیدا كند.

 آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار به اندازه‌ یك گردو، از مایه‌ فراهم كرده بردارید و به شكل كوفته‌ درآورید. حالا كوفته‌ها را در روغن سرخ كنید و آنها را در سس گوجه‌فرنگی قرار دهید.

اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی: پوره‌ گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوزی بریزید و فلفل دلمه‌ای، پیاز سرخكرده، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کوفتهآموزش کوفتهانواع کوفتهكـوفــته با گوشت شترآشپزی با گوشت شترمواد اولیه کوفته تعداد بازديد: 5830 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است