Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:13

دلمه كلم‌برگ قالبی

دلمه كلم‌برگ قالبی

shooroshirin3

0 0

سخت

4 نفر

مواد مورد نیاز

كلم برگ 1 عدد متوسط

 

كره 50 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

گوشت‌ چرخكرده  250 گرم

 

برنج آبكشیده  150 گرم

 

لپه پخته 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

سبزی دلمه خرد كرده 250 گرم

 

زرشك 4 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 5 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

 

ماست چكیده به میزان لازم

 

خلال پسته به میزان لازم

 

زرشك تفت داده به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

برگهای كلم را از هم جدا كنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش دارای نمك و سركه بجوشانید تا نرم شود. آن‌گاه چهار قالب به گنجایش 250 میلی‌لیتر را چرب كنید و با برگ كلم بپوشانید. به گونه‌ای كه قدری از آن، از قالب بیرون بماند.

سپس كره را آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و بعد گوشت را بیفزائید. همینكه گوشت نیم‌پز شد، برنج، لپه و سبزی را به آن بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا در تابه را بگذارید، حرارت اجاق را ملایم كنید و صبر كنید مواد بپزد. اكنون زرشك، رب‌ گوجه‌فرنگی، آبلیمو، شكر، زعفران و آب را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر بپزید.

اینك داخل قالب‌ها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید، رویش دارچین بپاشید و با برگ كلم بپوشانید. قالب‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و دلمه را بپزید. آن‌گاه دلمه‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و رویشان را با ماست چكیده، خلال پسته و زرشك بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهمواد لازم دلمهدلمهروش تهیه دلمهدلمه كلم‌برگ قالبیدلمه کلم برگدلمه قالبیروش تهیه دلمه کلم برگ تعداد بازديد: 1450 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است