Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:32

کوفته گل کلم | طرز تهیه کوفته

کوفته گل کلم | طرز تهیه کوفته

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته گل کلم:

گل كلم پخته 500 گرم

تخممرغ 1 عدد

پیاز رنده كرده 2 عدد

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

شوید خردكرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 1 حبه

زیره 1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

پنیر گودای رندهكرده 50 گرم

سینهی مرغ چرخكرده 250 گرم

پودر سوخاری به میزان لازم

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

مواد لازم برای سس كوفته:

ماست 150 گرم

پودر فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری

شوید خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی – ماه منیر نوری

طرز تهیه کوفته گل کلم:

گل كلم را خرد كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه تخممرغ، پیاز، آرد ذرت، شوید، سیر، زیره، نمك، فلفل، پنیر و مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط را خوب ورز دهید. سپس مایهی كوفته را در ظرف درداری بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. بعد هر بار به اندازهی یك نارنگی از مایه بردارید و به شكل بیضی در آورید. حالا آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون كوفتهها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اینك كوفتهها را در دیس مناسبی بچینید و سس را روی آن بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس كوفته:

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.

برچسب ها: کوفتهآموزش کوفتهطرز تهیه کوفتهطرز تهیه کوفته گل کلم تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است