Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 20:40

دلمه کاهو (گوشتی) | طرز تهیه دلمه کاهو

دلمه کاهو (گوشتی) | طرز تهیه دلمه کاهو

shooroshirin3

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو:

برگ كاهو 1/5 كیلوگرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

گوشت چرخكرده  500 گرم

 

پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب گوشت 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

لپه پخته 100 گرم

 

برنچ پخته 200 گرم

 

سبزی دلمه 400 گرم  

 

(تره، جعفری، شوید، گشنیز، ترخون)

 

كره 50 گرم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 طرز تهیه دلمه کاهو:

ابتدا برگ‌های كاهو را جدا كنید و خوب بشوئید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را تا نیمه آب كنید، مقداری نمك در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید. حالا برگ‌های كاهو را در آب جوش قرار دهید. پس از یك دقیقه در آبكش بریزید، تا آب آن كشیده شود. سپس در تابه‌مناسبی گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.

نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه تفت‌دهید. یك‌سوم از آب‌گوشت را به مواد بیفزائید، تا گوشت پخته شود. اینك لپه، برنج و سبزی را اضافه كنید. حالا هر بار یك قاشق سوپخوری از مایه داخل برگ كاهو بریزید و مانند بقچه یا رول محكم بپیچید. سپس در قابلمه مناسبی دلمه‌ها را بچینید.

روی سطح دلمه‌ها بشقابی بگذارید و روی بشقاب جسم سنگینی قرار دهید. اكنون باقیمانده آب‌گوشت و كره را روی دلمه‌ها بدهید و به مدت 30-40 دقیقه دلمه را بپزید تا آب آن كاملاً تبخیر شود. حالا دلمه‌ را در دیس مناسبی قرار دهید و به دلخواه آن را بیارائید.

 

برچسب ها: مواد لازم دلمهدلمهروش تهیه دلمهدلمه کاهوآموزش دلمه کاهودلمه با کاهوآشپزی با کاهو تعداد بازديد: 3097 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است