Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 20:11

دلمه فلفل و سبزی | طرز تهیه دلمه فلفل و سبزی

دلمه فلفل و سبزی | طرز تهیه دلمه فلفل و سبزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل و سبزی:

فلفل دلمه‌ای رنگی 4 عدد

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده  1 عدد

 

سیر خرد كرده 1 حبه

 

بادمجان خرد كرده 2 عدد

 

فلفل سبز خرد كرده 1 عدد

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

 

سیاه‌دانه 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر تخم‌گشنیز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی خرد كرده و سرخكرده 250 گرم

 

گشنیز تاره برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 طرز تهیه دلمه فلفل و سبزی:

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید و فلفل‌های دلمه را 5-6 دقیقه، در آب‌جوش قرار دهید تا اندكی نرم شوند. آن‌گاه سر فلفل‌ها را با چاقوی تیزی ببرید و داخلشان را خالی كنید. سپس تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.

پیاز و سیر را بیفزائید و 2دقیقه، تفت دهید. اینك بادمجان، فلفل سبز و زنجفیل را نیز اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید تا بادمجان قدری برشته شود. حال ادویه‌ها، آبلیمو و سیب‌زمینی را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون داخل فلفل‌ها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید و در ظرف چربكرده نسوزی بچینید. سپس یك‌دوم پیمانه آب به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: دلمه فلفلدلمه فلفل و سبزیدلمه سبزیآموزش فلفلروش تهیه فلفلدلمه با فلفلدلمه با سبزیمواد دلمه تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است