Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:34

كوفته گردو

كوفته گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لپه ............. 150 گرم

گردو‌ي آسياب كرده.................... 300 گرم

نمك و فلفل................. به ميزان لازم

زردچوبه.................... يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ...............2 عدد

 نشاسته‌ي گندم................... 1-2 قاشق سوپخوري

تره‌ي خرد كرده...............  50 گرم

ترخون و مرزه‌ي خشك................. 1 قاشق سوپخوري

پيازداغ .................. 3 قاشق سوپخوري

زردچوبه.................... يك‌دوم قاشق چايخوري

آب  ...................1 ليتر (4 پيمانه)

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش‌تهیه

لپه را بخيسانيد، بپزيد و پوره كنيد. آن‌گاه گردو، لپه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ‌ها، نشاسته، تره و نيمي از ترخون و مرزه را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد تا مايه‌ي چسبنده‌اي حاصل شود. سپس در قابلمه‌ي مناسب و جاداري، پياز‌داغ و زردچوبه بريزيد و 1 دقيقه روي اجاق تفت دهيد. حالا آب را بيفزائيد و بگذاريد بجوشد. آن‌گاه باقيمانده‌ي ترخون و مرزه را درون قابلمه بريزيد. اينك هر بار به اندازه‌ي يك قاشق سوپخوري از مايه‌ي فراهم كرده‌ برداريد، به شكل توپ درآوريد و در قابلمه بريزيد. كوفته‌ها را به مدت 30 دقيقه بپزيد و براي پذيرائي در كاسه‌ي مناسبي بريزيد.

براي تهيه ي پيازداغ، 2 عدد پياز متوسط را خرد كنيد و چنانچه پياز خيلي آبدار بود، آن را به مدت يك ساعت روي پارچه‌ي تميز نخي پهن كنيد تا آب پياز گرفته شود.

آن‌گاه 250 ميلي‌ليتر روغن مخصوص سرخ‌كردني را در تابه‌ي گودي بريزيد و روي اجاق داغ كنيد. حالا پياز را در روغن بريزيد و قدري آن را هم بزنيد.

اكنون صبر كنيد تا پياز سبك و نرم شود.

آن‌گاه به آرامي آن را هم بزنيد تا طلائي رنگ شود. اينك پياز داغ را در صافي بريزيد تا روغن اضافيش گرفته شود.

 

یادآوری

در صورت دلخواه مي‌توانيد 1 قاشق سوپخوري رب گوجه‌فرنگي را در يك قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد و به سس كوفته بيفزائيد.

برچسب ها: کوفتهطرز تهیه کوفتهکوفته گردو تعداد بازديد: 369 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است