Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 18:19

كوفته‌ی بلغور | طرز تهیه كوفته‌ی بلغور

كوفته‌ی بلغور | طرز تهیه كوفته‌ی بلغور

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كوفته‌ی بلغور | طرز تهیه كوفته‌ی بلغور

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته بلغور

بلغور  150 گرم

گوشت چرخكرده  250 گرم

دال عدس پخته   50   گرم

پودر زیره یك قاشق چایخوری

پیاز رنده شده  یك عدد

تخم‌مرغ یك عدد

نمك و فلفل  به مقدار لازم

جعفری خردكرده 2 قاشق غذاخوری

ارده  4 قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ‌كردن به مقدار لازم

 

آشپزباشی - ماه‌ منير نوری

طرز تهیه کوفته بلغور

ابتدا بلغور را با كمی آب بپزید. آنگاه گوشت چرخكرده، دال عدس پخته، پودر زیره، پیاز و بلغور پخته را با مخلوطكن خوب مخلوط كنید تا مواد یكدستی حاصل شود.

سپس درون كاسه‌ای بریزید و تخم‌مرغ، نمك، فلفل، جعفری خرد كرده و ارده را اضافه كنید و خوب ورز دهید. حالا هر بار از خمیر گلوله‌هائی بردارید و به صورت رول‌های بیضی شكل در آورید و در روغن سرخ نمائید. این كوفته را می‌توان با انواع سس‌های گوجه‌فرنگی و لیمو میل كرد.

برچسب ها: انواع کوفتهطرز تهیه کوفتهکوفته بلغورطرز تهیه کوفته بلغورآموزش کوفته بلغور تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است