Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 19:05

دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

بادمجان دلمه‌ای  2عدد

 

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

فیله مرغ خرد كرده 2 عدد

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پوره گوجه‌فرنگی 120 گرم

 

پودر نان 40 گرم

 

تخم‌مرغ همزده  1عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه دلمه بادمجان با سس پنیر:

بادمجان‌ها  را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید. گوشته بادمجان را خرد كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

سپس فیله‌های مرغ و گوشته بادمجان را هم بیفزائید و تفت دهید تا جائیكه رنگ مرغ تغییر كند. حال جعفری و پوره گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. همینكه مخلوط فراهم كرده خنك شد، پودر نان، تخم‌مرغ و نیمی از پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه داخل بادمجان‌ها را با این مخلوط پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید و باقیمانده پنیر را روی دلمه‌‌ها بریزید. ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمه بادمجاندلمهروش تهیه دلمهدلمه بادمجان با مرغ و پنیردلمه با مرغدلمه با پنیردلمه با مرغ و پنیردلمه بادمجان با پنیر تعداد بازديد: 1077 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است