Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 18:17

فرانس استيك

فرانس استيك

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

فيله گوساله٢٠٠.............. گرم

سس ولچستر................٢ قاشق سوپ‌خوري

رزماري.................. ١ شاخه

روغن زيتون.............٢ قاشق سوپ‌خوري

نمك و فلفل.................. به مقدار لازم

سس خردل............... ١ قاشق چاي‌خوري

فلفل شيرين..................... ٣ شاخه

بيبي بادمجان برای تزیین.......................... ٢ عدد

گوجه گيلاسي........................ براي تزیین به مقدار لازم

انگور انگليسي ...................براي تزیين به مقدار لازم

كره ......................١٥ گرم

سركه بالزاميك ................٢ قاشق سوپ‌خوري

روش‌تهیه

فيله گوساله را با سس ولچستر، رزماري، روغن زيتون، نمك، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد گرم كرده و سپس فيله را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار دهيد.

سبزي‌جات را داخل ماهي‌تابه با كره به مدت ٣ دقيقه تفت داده و استيك پخته‌شده را روي بشقاب بگذارید و سبزي‌جات تفت‌داده‌شده را روي آن قرار دهيد، در پایان استيك را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهاستیکفرانس استيك تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است