Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 12:26

کسرول مرغ خامه ای و اسفناج

کسرول مرغ خامه ای و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

سینۀ مرغ 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای 40 گرم

گوجه فرنگی خشک و خرد کرده 40 گرم

اسفناج  پخته 100 گرم

پنیر موزارلا 50 گرم

جعفری خرد کرده برای تزئین به میزان لازم

پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری 

آشپزباشی - نجمه درویش

سینۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن ریخته و سینۀ مرغ را تفت دهید. 

سپس ادویه ها را با روغن زیتون مخلوط کنید و سینۀ مرغ تفت داده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

اینک سینۀ مرغ را در ظرف کم عمق مناسبی بگذارید، پنیر خامه ای را با گوجه فرنگی مخلوط کرده و روی سینۀ مرغ بمالید.

اسفناج و بعد پنیر پیتزا را رویش بریزید و در فرگرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا سینۀ مرغ بپزد.

اینک مرغ  را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با جعفری بیارائید. 

یادآوری

کسرول مرغ و اسفناج یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است.

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیشور و شیرینکسرول مرغ خامه ای و اسفناجکسرول مرغ خامه ایکسرول مرغ و اسفناجکسرول مرغدستور تهیه کسرول مرغ خامه ای و اسفناج تعداد بازديد: 41 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است