Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 02:05

پاييای مرغ

پاييای مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ساق مرغ.......................3 تا 4عدد

ماست  .....................3 قاشق سوپخوري

محلول زعفران......................مقداري

برنج....................2پيمانه پر

فلفل دلمه اي رنگي..................2عدد

قارچ.........................1.بسته كوچك

پياز................2عدد

سير..................2حبه

نمك، فلفل و زردچوبه......................به ميزان لازم

روغن زيتون..........................به ميزان لازم

روش‌تهیه

ساق‌هاي مرغ را به ماست و محلول زعفران آغشته كرده و درون فر بگذاريد. مدت زمان پخت و طلايي شدن مرغ حدود 40 دقيقه مي باشد. برنج را جداگانه با كمي زردچوبه پخته و آبكش ‌كنيد. (نه دان و نه نرم) در يك تابه فلفل دلمه‌اي، قارچ و پياز را كمي تفت داده، سپس با برنج مخلوط ‌كنيد. سير له شده را نيز اضافه ‌كنيد. مخلوط برنج را نيز در ظرف مخصوص فر ريخته و داخل فر بگذاريد. زمان پخت 1 ساعت مي‌باشد.

در پايان مرغ‌هاي طلايي شده برشته را روي برنج  بگذاريد.

نكته:

قارچ و پياز به صورت حلقه حلقه خرد شود.

برچسب ها: طرز تهیهپاييای مرغ تعداد بازديد: 508 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است