Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:20

بِریانی اصفهان

بِریانی اصفهان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه بریانی اصفهان:

گوشت سردست و دنده  1 كیلوگرم

 

پیاز درشت خردكرده  1 عدد

 

نمك و زردچوبه  به میزان لازم

 

فلفل سیاه یك‌سوم قاشق چایخوری

 

دارچین  1 قاشق چایخوری

 

زعفران  به میزان لازم

 

نعنا تازه 50 گرم

 

خلال بادام آغشته به زعفران به میزان لازم

 

جگر سفید یك عدد

 

 

دارچین اضافی به مقدار لازم

 

 

مواد لازم برای آماده كردن جگر سفید

 

 

جگر سفید 1 عدد

 

پیاز  1 عدد

 

نمك  به میزان لازم

 

دنبه در صورت تمایل 100 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه بریانی اصفهان:

گوشت را تمیز و خرد كنید و همراه با پیاز، نمك، زردچوبه و آب، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. آن‌گاه گوشت را از آبگوشت بیرون آورید و آن را چرخ كنید. بعد نعنا را به گوشت بیفزائید و دوباره آن را چرخ كنید. حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید، چند قاشق از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

اكنون كفگیر مخصوص بریانی را چرب سازید و قدری دارچین روی آن بپاشید و گوشت را داخل كفگیر پهن كنید و بفشارید. بعد آن را روی حرارت قرار دهید تا برشته شود. سپس بریانی را روی نان برگردانید و با دارچین و خلال بادام تزئین كنید و همراه با جگر سفید میل نمائید.

یادآوری: چنانچه كفگیر بریانی در دسترستان نبود، می‌توانید بریانی را در تابه‌ی كوچكی نیز تهیه كنید.

روش تهيه جگر سفيد

جگر سفيد را خرد كنيد و همراه با پياز، نمك، دنبه و آب، بپزيد. صبر كنيد آب آن كاملاً جذب شود. سپس آن را چرخ كنيد.

 

برچسب ها: بریانیآشپزباشیآموزش آشپزباشیبِریانی اصفهانروش تهیه بِریانی اصفهانمواد لازم بِریانی اصفهان تعداد بازديد: 1491 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است