Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 مهر 1399 - 04:50

تاس‌كباب زمستانی | طرز تهیه تاس کباب

تاس‌كباب زمستانی | طرز تهیه تاس کباب

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه تاس کباب زمستانی:

به پوست كنده و خرد كرده 2 عدد

 

هویج پوست كنده و حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

كرفس خرد كرده 2 ساقه

 

سیب‌‍‌زمینی حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

بادمجان پوست گرفته و حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

گل كلم گلچه‌ای خرد كرده 100 گرم

 

آلو بخارا خیسانده 10 عدد

 

لبو خرد كرده 1 عدد

 

مارگارین 50 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ مخلوط 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب لیمو‌تازه 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی پودر كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی

 طرز تهیه تاس کباب زمستانی:

به، هویج و پیاز را در قابلمه‌ مناسبی بچینید و كرفس، سیب‌زمینی و بادمجان را بیفزائید و ده دقیقه بپزید. آن‌گاه گل‌كلم، آلو و لبو را اضافه كنید. سپس مارگارین را آب كنید.

رب گوجه‌فرنگی،‌ ادویه، ‌نمك و فلفل را بیفزائید و قدری تفت دهید. اكنون آبلیمو را نیز به آن اضافه كنید و سس فراهم كرده را روی تاس‌كباب بریزید.

حالا بگذارید تاس‌كباب بپزد و جا بیفتد. آن‌گاه تاس‌كباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پودر گردو بیارائید.

یادآوری1: ادویه‌ مخلوط را از عطاری‌ها تهیه فرمائید.

یادآوری2: اگر لازم بود یك پیمانه اب به تاس كباب اضافه كنید.

 

برچسب ها: تاس‌كبابانواع تاس‌كبابطرز تهیه تاس‌كبابمواد اولیه تاس‌كبابغذاهای زمستانیغذا با بهغذا با هویج تعداد بازديد: 1518 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است