Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:59

بال مرغ كبابی

بال مرغ كبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بال مرغ.............يك كيلوگرم

آب پياز.............يك‌دوم پيمانه

روغن زيتون.....................3 قاشق سوپخوري

آب ليموترش تازه................2 قاشق سوپخوري

محلول زعفران.................به ميزان لازم

ادويه‌ي مخلوط مورد نظر...............يك قاشق چايخوري

فلفل قرمز(تند)................به مقدار لازم

فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده......................يك‌دوم عدد

جعفري خرد شده....................2 قاشق سوپخوري

نمك..................به مقدار لازم

كره براي پوشش دادن....................به مقدار لازم

محلول زعفران................به مقدار لازم

روش‌تهیه

مواد فوق را با هم مخلوط نموده و بال‌هاي مرغ را با آن مزه‌دار كنيد. بهتر است بال‌ها براي 4 ساعت در مايه مرينت خوابانده شود. سپس ظرف محتوي بال‌هاي مرغ را از يخچال خارج نموده و بال‌ها را از مايه مرينت در آوريد و در سيني فر روي فويل چرب شده منتقل كنيد. سيني را در طبقه‌ي وسط فر گرم شده با دماي350 درجه‌ي فارنهايت(175 درجه‌ي سانتي‌گراد) به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد. سپس سيني را از فر خارج نموده و بال‌ها را با مخلوط كره آب شده و محلول زعفران پوشش داده و براي 5 دقيقه‌ي ديگر در فر نگه‌داريد. سپس بال‌هاي كبابي را از فر خارج نموده و داغ‌داغ همراه با سالاد سبزيجات سرو كنيد.

سالاد سبزيجات: گوجه‌فرنگي گيلاسي،‌ خيار، پيازچه، زيتون سياه، جعفري، مغز گردو، سركه، روغن زيتون، نمك و فلفل سياه

یادآوری

در صورت تمايل مي‌توانيد آب پياز را حذف و پياز خلال شده را جايگزين آن نماييد. در اين صورت ابتدا پياز خلال شده با نمك ماليده شود و سپس ساير مواد را به آن اضافه كنيد.

در اين صورت مي‌توانيد بال‌ها را براي مدت زمان بيشتري در مايه مرينت نگهداريد. ولي آب پياز براي مرينت‌هايي استفاده مي‌شود كه نيازي به مدت زمان طولاني براي خواباندن نداشته باشند.

برچسب ها: ادویه مرغجوجه کباببال مرغروغن زیتونمزه دار کردن مرغفلفل دلمه ایزعفران تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟