Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 06:06

كباب تسبیحی | طرز تهیه کباب تسبیحی

كباب  تسبیحی | طرز تهیه کباب تسبیحی

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب تسبیحی:

مرغ چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد

 

نمك، فلفل و زعفران به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد

 

نمك، فلفل و زعفران  به میزان لازم

 

روغن سرخ كردنی به میزان لازم

 

لیموترش، گوجه‌فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه کباب تسبیحی: 

مرغ، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه دیگری بریزید و خوب ورز دهید. حالا هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از هر دو مخلوط بردارید، به شكل توپ در آورید و در سینی مرطوب بچینید.

سپس توپ‌های فراهم كرده از گوشت و مرغ را به طور یك‌درمیان به سیخ‌های چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه یا در فر بپزید. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با گوجه‌فرنگی و لیموترش بیارائید.

یادآوری: اگر بخواهید این كباب را در فر بپزید، سینی فر را چرب كنید و پس از چیدن سیخ‌های كباب آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با کبابكباب تسبیحیآموزش كباب تسبیحیروش تهیه كباب تسبیحیمواد اولیه كباب تسبیحیتهیه كباب تسبیحی تعداد بازديد: 1843 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است