Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 آذر 1399 - 02:55

كباب ترش | طرز تهیه کباب ترش

كباب ترش | طرز تهیه کباب ترش

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب ترش:

فیله یا راسته گوساله 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز 2 عدد

 

گردوی چرخكرده 300 گرم

 

رب انار 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب ترش:

ابتدا گوشت را به اندازه دو بند انگشت خرد كنید و نمك، فلفل و پیاز را به آن بیفزائید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. سپس گردو را بیفزائید و 2 ساعت كنار بگذارید. حالا رب انار را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

یادآوری 1: چون رب انار گوشت را سفت می‌كند، می‌باید هنگام كباب كردن گوشت، به آن اضافه شود.

یادآوری 2: می‌توانید به جای رب انار از یك‌دوم پیمانه آب انار ترش استفاده كنید. همین‌طور می‌توانید در مواد از كمی جعفری و چوچاق چرخكرده نیز استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب ترشآموزش کباب ترشروش تهیه کباب ترشمواد کباب ترش تعداد بازديد: 1261 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است