Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:48

کباب موهامورا

کباب موهامورا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز ۱ عدد

جعفری خرد کرده یک دسته کوچک (50 گرم)

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

دارچین ۱ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

سس موهامورا نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس موهامورا

فلفل دلمه‌ای قرمز ۳ عدد

گردو ۵۰ گرم

سیر له کرده ۴ حبه

پودر زیره سبز سه‌چهارم قاشق چایخوری

رب انار یک‌و نیم قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ۱ عدد کوچک

فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند.

آن‌گاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس

هر‌بار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید و به آن فرم سوسیس دهید.

حالا کباب را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد آن را بپزید.

هرازگاهی آن را زیر و رو کنید تا کاملا پخته و برشته شود.

سپس نان‌های پیتا را با باقیمانده سس مزه‌دار کنید و کباب‌ها را روی آن قرار دهید. 

روش تهیه سس ماهامورا

فلفل‌ها را همراه با گردو، سیر، زیره، رب انار، پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا مخلوطی صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس در تابه ماسبی بریزید و روی حرارت ملایم قدری تفت دهید.

برچسب ها: کبابآشپزباشیشور و شیرینکباب موهامورادستور تهیه کباب موهاموراروش تهیه کباب موهاموراطرز تهیه کباب موهاموراسس ماهاموراروش تهیه سس ماهامورا تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است