Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:29

چیکن استروگانف

چیکن استروگانف

shooroshirin

0 0

متوسط

7 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ.....................500 گرم

نمک و فلفل.......................به میزان لازم

پیاز سرخ‌کرده......................2 تا 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع یا کره آب‌شده..........................50 گرم

آرد.........................1 قاشق سوپخوری

سس سفید................یک‌دوم پیمانه

خامه...................100 گرم

چیپس خلالی.....................150 گرم

روش‌تهیه

فیله‌های مرغ را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت خلالی ببريد. آن‌ها را آغشته به نمک و فلفل و روغن نموده و در يك ظرف مسطح بدون درپوش و به همراه پیازداغ به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد حداکثر در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد. آرد را با یک‌چهارم لیوان آب مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید و ظرف را با درپوش مجدداً به مدت 5 تا 7 دقیقه با توان 50 درصد متوسط در دستگاه بگذارید تا پخته شود. خامه را در کاسه کوچکی ریخته و با چنگال کمی هم زده و به سس سفید اضافه کنید. ظرف مسطحی را انتخاب کنید، فیله‌ها را در کف ظرف بریزید و نیمی از سس سفید را روی آن بریزید و روی آن‌را با چیپس خلالی پر کنید و در انتها مابقی سس سفید را به صورت یکنواخت روی مواد بریزید.

1- می‌توانید به جای چیپس از سیب‌زمینی سرخ کرده خلالی نيز استفاده کنید.

2- درصورت تمایل 2 قاشق غذاخوری آبلیمو به مرغ اضافه کنید.

برچسب ها: فیله مرغچیکن استروگانفطرز تهیه چیکن استروگانف تعداد بازديد: 310 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است